Dina uppgifter som medlem

Untitled-17

Lämna in dina uppgifter!

För dig som betalat in medlemskap 2018
Om du betalat in medlemsavgiften för 2018, fyll i dina uppgifter nedan. I och med att du gör det godkänner du att Interfem sparar och behandlar dina uppgifter. Om du inte lämnar in dina uppgifter och godkänner att vi sparar och behandlar dem kan vi inte koppla ditt medlemskap till dig. Läs mer om Interfems personuppgiftspolicy här.

För dig som INTE betalat medlemskap 2018, men vill bli medlem
Om du inte är medlem idag men vill bli det ber vi dig vänta. Vi jobbar på en teknisk lösning som ska underlätta vår medlemshantering. Senast under hösten kommer du kunna gå in på hemsidan för att bli medlem. Under tiden kan du prenumerera på Interfems nyhetsbrev där vi kommer informera när detta är klart! Prenumerera här.

Fields marked with an * are required
Help Text

Tänk på att du kan fylla i flera rutor. Som trans kvinna t.ex. väljer du både transperson och kvinna. Vi samlar in den här uppgiften för att kunna erbjuda dig bättre medlemsservice och för att vi behöver rapportera detta när vi söker vissa bidrag.

Alla som driver och genomför Interfems ordinarie verksamhet och projekt är själva kvinnor och transpersoner som blir rasifierade. Med rasifierade menar vi personer som riskerar att bli/eller blir utsatta för rasism på grund av hudfärg, kultur, religion och/eller etnicitet.